BIG BANG

VELKOMMEN TIL ÅRETS BIG BANG – EN EVENTYRLIG MUSIKKFESTIVAL FOR BARN
LØRDAG 6. MAI KL. 11.30 – 16.30
Konserter, forestillinger, installasjoner, festivalorkester og mye mer

Ta med barna og bruk hele dagen i konserthuset!
Nok en gang er det duket for en dag full av musikalske opplevelser av høy kvalitet. Her kan du boltre deg med magiske toner og høre vakker klassisk musikk. Du kan hoppe og danse etter glade rytmer, eller oppdage lyd-kunst på steder du aldri har vært. Trenger du en pause, kan du slenge deg ned i en gul luftpute og drøm deg bort i en verden full av musikk.
Festivalens ambassadører, som består av barn fra Stavanger Kulturskole, vil vise deg rundt og ta deg med på en musikalsk oppdagelsesreise av de sjeldne!
Big Bang – en eventyrlig musikkfestival for barn er initiert av Zonzo Compagnie og presentert av Stavanger konserthus i samarbeid med Bozar Centre for fine arts (Brussels, Onasiss Cultural Centre (Athen), Centro Cultural Belém (Lisboa), Opera de Lille, (Lille), deSingel (Antwerpen), Flemish Opera House & Handelsbeurs Concerthall (Ghent), KinderKinder, (Hamburg), Instituto de la Cultura y las Artes de Sevilla, ICAS, Sevilla.
For mer informasjon om program og forestillinger gå til programoversikten.

Spiseriet er åpen for lunsj kl. 11.00 – 16.00 denne dagen, og tilpasser menyen til de yngste gjestene også. Bestill bord på www.spiseriet.no, telefon 4000 1324 eller post@spiseriet.no.

Vil du bare ha noe lett å bite i? Fra hovedbaren i foajeen selges forfriskninger og kioskvarer hele dagen.