BIG BANG

VELKOMMEN TIL ÅRETS BIG BANG - EN EVENTYRLIG MUSIKKFESTIVAL FOR BARN
LØRDAG 6. MAI KL. 11.30 – 16.30 Konserter, forestillinger, installasjoner, festivalorkester og mye mer

Ta med barna og bruk hele dagen i konserthuset!
Nok en gang er det duket for en dag full av musikalske opplevelser av høy kvalitet. Her kan du boltre deg med magiske toner og høre vakker klassisk musikk. Du kan hoppe og danse etter glade rytmer, eller oppdage lyd-kunst på steder du aldri har vært. Trenger du en pause, kan du slenge deg ned i en gul luftpute og drøm deg bort i en verden full av musikk. Festivalens ambassadører, som består av barn fra Stavanger Kulturskole, vil vise deg rundt og ta deg med på en musikalsk oppdagelsesreise av de sjeldne!

Sikre deg plass nå!
Alle konsertene og forestillingene er lagt ut for salg. Klikk deg inn under og les mer om det som skjer, og kjøp billetter online. Flere av konsertene og forestillingene spilles flere ganger, så velg det som passer best for deg og dine!

Suppeverksted
I forbindelse med Big Bang tilbyr Spiseriet "Suppeverksted for barn". Verkstedet varer 30-40 min., og begynner kl. 12.30, 13.30, 14.30 og 15.30. Pris pr. barn er kr. 50,- Mer info og booking direkte til Spiseriet, te. 400 01 324 post@spiseriet.no
Vil du bare ha noe lett å bite i? Fra hovedbaren i foajeen selges forfriskninger og kioskvarer hele dagen.

Big Bang – en eventyrlig musikkfestival for barn er initiert av Zonzo Compagnie og presentert av Stavanger konserthus i samarbeid med Bozar Centre for fine arts (Brussels, Onasiss Cultural Centre (Athen), Centro Cultural Belém (Lisboa), Opera de Lille, (Lille), deSingel (Antwerpen), Flemish Opera House & Handelsbeurs Concerthall (Ghent), KinderKinder, (Hamburg), Instituto de la Cultura y las Artes de Sevilla, ICAS, Sevilla.