Kontakt oss


ANSATTE STAVANGER KONSERTHUS IKS

KJØPE BILLETTER

BILLETTER

BILLETTELEFON: 51 53 70 00, innvalg 1BILLETT@STAVANGER-KONSERTHUS.NO

GAVEKORT

Har du noen i vennekretsen som du vil glede? Eller kanskje du vil overraske kjæresten med en konsertopplevelse? Har dine svigerforeldre jubileum? Eller ønsker du å takke mormor for alle barnevaktene? Med et gavekort kan du gi noe tilbake. Et gavekort i konserthuset kan benyttes av alle generasjoner, og det finnes noe for enhver smak.

Dersom din bedrift ønsker å gi et gavekort til sine ansatte i julegave, så ordner vi det. Kortene leveres pent innpakket. Kontakt billettskranken på tlf.: 51 53 70 00. Gavekortene kan brukes til både forestillinger og omvisninger. Du velger selv beløp, og gavekortet haren varighet på 1 år. Gavekortene kan kjøpes i billettskranken i konserthuset eller gjennom www.billettportalen.no.

GRUPPER

Grupper på 10 eller flere kan kontakte vår salgsansvarlig Päivi Tervonen, tlf.: 916 26 953 eller e-post:pt@stavanger-konserthus.no

SALKART

Salkart for Fartein ValenSalkart for ZetlitzSalkart for KuppelhallenNB! Salkartene viser alle publikumsstoler. Antall publikumsstoler varier med den enkelte produksjon og rigg, og kan mange ganger være mindre. Salskart for Zetlitz viser salen rigget som amfi. Zetlitz kan også rigges med flatt golv med maksimal kapasitet på 1900 ved stående publikum. Hvilke seter som er er i salg og hvordan salene er rigget for det enkelte arrangement vil fremkomme ved billettkjøp.

LEIE KONSERTHUSET

I konserthuset har vi tre flotte konsertsaler, store foajeområder, restaurant m.m. som passer til en rekke ulike arrangement. For å høre mer om hva vi kan tilby tar du kontakt med arrangementssjef Henning Bredal, tlf.: 934 54 008, e-post: henning.bredal@stavanger-konserthus.no. Mer om våre lokaler finner du herwww.stavanger-konserthus.no/lokalene.

OMVISNINGER

Opplev den storslagne akustiske salen Fartein Valen med 1500 sitteplasser og stort orgel, av artister og musikkritikere rangert som en av de beste akustiske saler i verden; og flerbrukssalen Zetlitz, som på noen timer kan endres fra teater- og operasal til rockearena for 1900 publikummere, operasal for 700 eller bankettsal for 600. Bli med en tur backstage og se noen av de 180 rommene i konserthuset. Få innblikk i konserthusets drift, historikk, arkitektur og akustikk.

Omvisningen tar cirka 50 minutter og gjennomføres på musikkens og kunstens premisser. Omvisningene er normalt på lørdager, men i ferier og høytider også på andre dager. Billetter til omvisninger koster kr 90,- og kan kjøpes via vårt nettsted www.stavanger-konserthus.noeller i billettskranken. Maksimalt antall deltakere er 20.

Vi tar også i mot grupper til omvisninger utenom de faste omvisningstidene. For grupper er prisen 1800.-, for skoleklasser 900.-. Maks antall pr. gruppe er 30. Vi kan også tilby omvisninger med kunstnerisk program.

For mer informasjon og booking ta kontakt med seniorrådgiver Kurt Kristensen, på e-post kurt.kristensen@stavanger-konserthus.no eller telefon +47 915 94 625.

Kombiner gjerne omvisningen med lunsj eller middag i Spiseriet eller et glass vin i konserthusbaren. For meny og booking: www.spiseriet.no, tlf.: 400 01 324.

PRESSE

Kontakt markeds- og kommunikasjonssjef Grete Straume, gs@stavanger-konserthus.no tel. 926 95 104Bilder av konserthuset, artister, logsamling etc. i høy oppløsning kan lastes ned fra vårt fotoalbum og brukes i forbindelse med konserthuset. Når oppgitt må fotograf krediteres.

SPISERIET

Åpent for lunsj mandag-lørdag 11-15, for middag tirsdag-lørdag 17-22 og ellers i forbindelse med konserter og forestillinger. Meny og bordbestilling: www.spiseriet.no

STAVANGER SYMFONIORKESTER

Stavanger Symfoniorkester (SSO) har fast tilholdssted og spiller sine abonnementskonserter m.m. i konserthuset. Billetter til SSO-konserter selges gjennom konserthusets billettskranke og nettsider. SSO er organisert som en stiftelse. Mer orkestervirksomheten og kontaktinformasjon, se www.sso.no.

ANDRE HENVENDELSER

Noe du lurer på?Ring oss gjerne på tlf.: 51 53 70 00 eller send e-post til post@stavanger-konserthus.no så hjelper vi deg.Du når oss også på sosiale medier:www.facebook.com/konserthuswww.twitter.com/konserthus