WILCO

fredag 06. september 201906. sep 2019 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 490 (INKL. SERVICEAVGIFT)Kritikerfavorittene WILCO med support av Spiral Stairs til Stavanger i september!

Wilco ble dannet etter at Uncle Tupelo gikk i oppløsning i 1994, og har siden hatt stor suksess. Bandet er enormt kritikerrost, og har en diskografi de fleste andre band bare kan drømme om. De har skiftet litt karakter opp igjennom årene, fra den klassiske 90-talls-countryrocken til en mer eklektisk indie-rock, som toucher flere sjangere og stilarter.

Alternativcountry-bautaen Wilco, med Jeff Tweedy i spissen har utvilsomt ta°lt tidens tann, og aldri vært redd for å utfordre både seg selv og sine fans. Vi gleder oss til å se og høre klassikere som «Jesus, etc.», «Heavy Metal Drummer», «I Must Be High», «Outtasite (Outta Mind)» og «I Am Trying To Break Your Heart». For a° nevne noen. For det er mange godbiter. Veldig mange!

Wilco gjestet Norge ogsa° i 2016, etter utgivelsen av «Schmilco», deres foreløpig siste album. Pitchfork beskrev det som «a largely acoustic affair lad with sweet melodies, autumnal production and childhood memories that stop just short of nostalgic».

«Kort sagt: Wilco oppfører seg som det de faktisk er, nemlig verdens beste band»
– Dagbladet

Support: Spiral Stairs
Spiral Stairs blir med som support når Wilco kommer til ­Stavanger og Zetlitz. Spiral Stairs er soloprosjektet til Scott Kannberg, som er mest kjent som en av grunnleggerne av indie-rock bandet Pavement. Hans ferske nye album «We Wanna Be Hyp-No-Tized» kom i slutten av mars og har fått fine tilbakemeldinger over hele linjen!

Konserten spilles i Zetlitz, med stående publikum.

18års aldersgrense
På dette arrangementet er det alkoholservering. Er du under 18 år finner du vergeskjema her.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no

Arrangør: Stavanger konserthus i samarbeid med Live Nation

Pop