Veronica Maggio

fredag 10. februar10. feb 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER 425.00 NOK (INKL. SERVICEAVGIFT)Support: Ine Hoem

Veronica Maggio er en av Nordens største kvinnelige artister, og den supersjarmerende og talentfulle sangfuglen blir hyllet av både presse og fans for sine live-opptredener.

Veronica Maggio fikk sitt gjennombrudd med albumet «Och Vinnaren är…» i 2008. Hitlåten «Måndagsbarn» fra albumet toppet VG-lista samme året, og siden den gang har superhits som «Jag kommer», «Snälla min» og «Hela huset» kommet som perler på en snor. I fjor slapp hun sitt femte studioalbum «Den förste är alltid gratis», der tittelsporet ble nok en radiogjenganger på norske kanaler. Veronica har siden den gang turnert Skandinavia og USA, og høydepunktet kom utvilsomt i august da hun og 20.000 fans fylte Stockholms Stadion. Både albumet og konserten ble hyllet i media og fikk fantastiske kritikker fra alle hold. Kanskje ikke så rart at Veronica ble kåret som «Årets Live Act» av (svensk) P3 i 2015.

Hennes personlige tekster og popmelodier av skyhøy kvalitet har gjort henne til en av Sveriges mest prisbelønte stjerner med fem Grammis, to P3 gull, tre Rockbjørner og tre Gaffa-priser. Hun er også kjent for sine live-opptredener, og har spilt i konserthuset tidligere. Denne gangen er det med eget band, og publikum kan forvente høyt energinivå, en låtkatalog av de sjeldne, allsang og dans!

Arrangør: Stavanger konserthus

 

For kjøp av plass til rullestol med ledsager, ta kontakt med oss på Stavanger konserthus pr tlf 51537000.

Det er aldergrense 18 år på denne konserten. Personer fra 13 til 18 år kan gis adgang når i følge med verge over 23 år. I så fall må vergeskjema fylles ut og fremvises.
Vergeskjema finner du her.