The Simon & Garfunkel Story

fredag 13. september 201913. sep 2019 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 525 (INKL. SERVICEAVGIFT)Et av Europas største og mest framgangsrike Simon & Garfunkel-shows kommer på Norgesturné!

«Mrs. Robinson», «Bridge Over Troubled Water», «The Boxer», «The Sound of Silence». For ikke å snakke om «Scarborough Fair», «50 Ways To Leave Your Lover» og «Homeward Bound». Låter som har levd i og blant folk i over 40 år. Store hits i sin samtid, og udødelige evergreens den dag i dag. Bak denne enorme hitkatalogen står to navn: Paul Simon og Art Garfunkel, eller bare Simon & Garfunkel som duoen kalte seg.

Gjennom 60- og 70-tallet var de blant de aller største stjernene på himmelen. De solgte millioner av singler og album, og trakk like mange inn i konsertsalene. Etter albumet «Bridge over Troubled Water» i 1970 oppløste de samarbeidet, men har hatt sporadiske gjenforeninger etter dette helt fram til 2000-tallet.

I dette showet ser vi Dean Elliot som Paul Simon og Jonny Smart som Art Garfunkel. De leverer fremragende prestasjoner og har fått kritikere og publikum over hele verden til å juble. Begge er kjente fra flere av Londons West End musikaler og «The Simon and Garfunkel Story» har blitt spilt for fulle hus de siste årene i Europa, USA og Canada. Forestillingen skildrer historien til Simon & Garfunkel, og vi får selvsagt høre alle de store hitene. Dette er kort sagt en kveld med svært mange klassikere i versjoner som er så nær originalen som det er mulig komme.

Arrangør:
Stageway, 929 produksjon & Bestermann

Pop