Svanesjøen med St Petersburg Ballet Theatre og ballerina Irina Kolesnikova

mandag 03. juni 201903. jun 2019 19:00 Kjøp
Få billetter
tirsdag 04. juni 201904. jun 2019 19:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 575 - 725 (INKL. SERVICEAVGIFT)EKSTRA forestilling 4. juni!

Den internasjonalt anerkjente prima ballerinaen Irina Kolesnikova samler St Petersburg Ballett Theatre sine stjerner i en trollbindende produksjon av Svanesjøen.

Svanesjøen med Pyotr Ilyich Tchaikovsky’s udødelige musikk ble først iscenesatt i St. Petersburg i 1895, og er en av de mest populære ballettproduksjonene i verden. Med sin enestående «ballet blanc», den spektakulære og dramatiske selskapsdansscenen, nydelig musikk og dypt rørende historie, er dette balletten som rager over alle andre.

Svanesjøen forteller historien om den unge prinsen Siegfried som blir dypt forelsket i Svaneprinsessen Odette, en ung kvinne som ble forvandlet til en hvit svane av den onde trollmannen Rothbart. Dette er fortellingen om ekte kjærlighet som erobrer alt.

Etter utsolgte sesonger i London, Paris, Sydney og Singapore, gjør det globalt anerkjente St Petersburg Ballet Theatre sin debut i Norge med ballettsensasjonen Svanesjøen, som lover publikum en forestilling som vil bli husket for livet. Dette er ikke til å gå glipp av!

Grunnlagt i 1994, er St Petersburg Ballet Theatre kjent både for sine vakre Vaganova-trente dansere, men også for sine fantastiske full-lengde produksjoner. Frontet av prima ballerina Irina Kolesnikova reiser selskapet internasjonalt med klassiske mesterverk fra sitt repertoar, inkludert Giselle, Don Quixote, La Bayadere, Romeo og Juliette, Nøtteknekkeren og Tornerose. Det utrolig populære selskapet er så etterspurt at de fremfører over 200 forestillinger hvert år.

Forestillingen danses til innspilt musikk.

“St Petersburg Ballet Theatre is a company to be treasured”
– Sunday Telegraph, London

“Irina Kolesnikova is a diva of dance with whom few stars can compare”
– Journal du Dimanche, Paris

“Kolesnikova’s Odette is truly a thing of remarkable beauty and technically flawless”
– The Telegraph, London

Varighet med pauser: 2 timer og 40 minutter

Første akt: 1 time og 10 minutter
Første pause: 20 minutter

Andre akt: 30 minutter
Andre pause: 15 minutter

Tredje akt: 25 minutter

Arrangør: St Petersburg Ballet Theatre LCC

Dans