Svanesjøen

lørdag 19. januar 201919. jan 2019 20:00 Kjøp
Få billetter
søndag 20. januar 201920. jan 2019 16:00 Kjøp
søndag 20. januar 201920. jan 2019 19:30 Kjøp
Få billetter

Zetlitz
BILLETTER KR 555 - 625 (INKL. SERVICEAVGIFT)EKSTRA forestillinger den 20. januar!

Fremført av Den Russsiske Nasjonalballetten fra Moskva.

Svanesjøen er blant verdens absolutt mest populære balletter, og fremføres stadig på scenen verden over. Noen få toner av Tsjajkovskijs storslagne musikk, så er stemningen satt for den sterke kjærlighetshistorien, det store dramaet og den vakre tåspissdansen. Svanesjøen har alt som skal til for å skape magi på scenen!

Den russiske nasjonalballetten fra Moskva står bak denne oppsetningen, som har turnert med stor suksess. Kompaniet ble etablert av Sergei Radchenkow, solist I Bolshoi-balletten og i mange år fast dansepartner med den berømta prima ballerina Maja Plizzezkaja.Helt siden urpremieren i Moskva i 1877, har Svanesjøen forført publikummere over store deler av verden. Den er en publikumsfavoritt, men av mange også regnet som en dansers kanskje største utfordring.

Svanesjøen kombinerer en verden av magi og mytiske skapninger med en virkelig verden der svik og makt kjemper mot kjærlighet og tilgivelse. Handlingen: Odette må leve som svane på dagtid, men om natten blir hun et menneske. Dette skjer kveld etter kveld, og dansende i sin menneskelige form blir hun sett av en prins, Siegfried. Siegfried forelsker seg i Odette og ber henne komme til slottsballet kvelden etter. Trollmannen Von Rothbart finner ut dette, og han tar med sin datter Odile til ballet. Odile ser ut akkurat som Odette, bare at hun kler seg i svart mens Odette kler seg i hvitt. Siegfried tror Odile er Odette, og han sverger sin evige kjærlighet til henne for å bryte forbannelsen. Odette viser seg, og prinsen skjønner hvor feil han har tatt.

Arrangør: Highlight-Concerts GmbH

NB! Vi gjør oppmerksom på at det under forestillingen benyttes innspilt musikk, ikke «live» orkester.

Dans Klassisk