Sigrid

torsdag 31. oktober 201931. okt 2019 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 480 (INKL. SERVICEAVGIFT)Sigrid er uten tvil Norges nye, store popstjerne, og har blitt en av de store musikksnakkisene i inn- og utland. Hun har et enormt talent, både som låtskriver og på scenen foran et stadig større publikum. Aller størst hittil i Sigrids korte karriere er likevel at hun er blitt utpekt til BBC Music’s «Sound of 2018», blant tidligere vinnere er storheter som Adele, Sam Smith og Ellie Goulding!

Hun er også å finne på Billboards liste for «100 best songs of 2017» og «10 pop stars to watch in 2018». Spotify-følgerene hennes har tredoblet siden begynnelsen av året, og strømmetallene har nådd nesten 400 millioner globalt. Det nye, og kritikerroste album «Sucker Punch» vil nok bidra til enda flere lyttere for Sigrid.

I 2017 ble debutsingelen?«Don’t Kill My Vibe»?kåret til årets beste låt av Dagbladet, NRK P3, Bergens Tidende og Dagsavisen. Med andre strålende låter, som «Plot Twist» og «Strangers», og uforglemmelige energiske konserter og opptredener på store TV-show har også internasjonal musikkpresse omfavnet den unge banebrytende popstjernen fra Ålesund.

Sigrid var nominert til intet mindre enn to priser på P3 Gull 2018, hvor hun vant prisen for «Årets Låt». Hun ble også nominert til Spellemann 2018 i hele tre kategorier: Årets Popartist, Årets Musikkvideo og Årets låt. I 2017 vant hun Spellemann for «Årets Nykommer».

I 2017 opptrådte hun på Nobels Fredspriskonsert, og de siste somrene har Sigrid spilt på en rekke norske festivaler, i tillegg til amerikanske Coachella, som regnes som en av verdens største festivaler.

En av sine aller første hele konserter ga Sigrid faktisk her i konserthuset – ikke gå glipp av henne når hun igjen står på scenen i Zetlitz i oktober!

Support: Moyka
Moyka er Monika Engeseth, en 22-år gammel produsent, sanger og låtskriver som opprinnelig kommer fra Hallingdal. De siste årene har hun vært bosatt i Bergen der hun har eksperimentert med et lydbilde av elektronisk pop, inspirert av store følelser og kontraster. Moyka har så langt gitt ut to singler, Colder og Bones, og mer musikk kommer nå i september og oktober.

Da Moyka vokste opp i de dype skogene i Hallingdal, hadde hun drømmen, eller heller – overbevisningen – om at hun en dag skulle lage musikk. Men hun kunne ikke ha forutsett det intense, elektroniske landskapet hun senere kom til å skape for musikken sin. Kun måneder etter at hun begynte å jobbe med musikkproduksjon i studio, utviklet den unge produsent-artisten seg til en «one-woman» pop-fabrikk. For to og et halvt år siden stupte Moyka nemlig inn i synth-universet etter å ha startet sin utdannelse innen musikkproduksjon. Hun var på skolen fra øyeblikket den åpnet og helt til den stengte, og der lærte hun å skape sitt eget mystiske og synthfylte univers steg for steg.

Konserten spilles med stående publikum.

Studentbillett kr. 430,- (ord. billettpris kr. 480,-) – UTSOLGT

18-års aldersgrense

På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema medtas på konserten.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no

Varighet: Ca. 1 time og 15 minutter, ingen pause.
Arrangør: Stavanger konserthus

Pop Student