Randi Tytingvåg Trio med gjester: Releasekonsert – The Light You Need Exists

onsdag 16. oktober 201916. okt 2019 20:00 Kjøp
Få billetter

Fartein Valen
BILLETTER KR 350 - 420 (INKL. SERVICEAVGIFT)Randi Tytingvåg Trio har skapt et unikt Norwegicana sound; inspirert av den mangfoldige amerikanske tradisjonen og deres egne norske røtter. Dette er nært og ekte. Tett samspill og vokale harmonier har blitt deres fremste varemerke. Et unikt, lite kammerorkester!
Til høsten kommer nytt album og det skal feires med en storslått releasekonsert i selveste Fartein Valen.

På tekstsiden har Tytingvåg inngått et spennende samarbeid med jærdikteren Helge Torvund. Det har vært veldig inspirerende og vil vise nye sider av dem begge. Ja, Helge Torvund skriver rett og slett på engelsk! De skildrer menneskelige stemninger, hjertesorg, jubel, enkle naturgleder og hverdagsliv. Sangene bindes sammen av en felles grunnholdning som går gjennom det hele. De to kunstnerne har begge et sterkt ønske om at lyset skal skinne gjennom i arbeidet deres. Det er deres felles «holy ground.»

16.oktober er det duket for releasekonsert på hjemmebane, i selveste Fartein Valen. Da er også alle gjestemusikerne fra plateinnspillingen med. Randi Tytingvåg står denne kvelden på scenen med sitt absolutte drømmelag:
Dag Vagle (gitar, vokal)
Erlend E. Aasland (tenorgitar,banjo, mandolin, koring)
Knut Reiersrud (resonator gitar, Weissenborn lapsteel
Nils Økland (fele, hardingfele)
Sigbjørn Apeland (trøorgel, orgel)

Og selveste Rita Eriksen kommer også! Sammen skal Rita og Randi fremføre duetten «Hovering Green.»

«Tytingvåg har en unik stemme. Hun er en jazz-dame fra innerst til ytterst og har en enestående feeling i frasering og rytmikk.» Dagbladet, Fredrik Wandrup

«En vokalist i verdensklasse.» Stavanger Aftenblad, Geir Flatøe

 Arrangør: Stavanger Jazzforum

Jazz Student