Orgelets ønskekonsert

lørdag 04. februar04. feb 19:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER 120.00 - 315.00 NOK (INKL. SERVICEAVGIFT)For fjerde år på rad inviterer orgelet til fest hvor publikum selv bestemmer menyen. 400 publikummere har stemt og kommet med forslag, og vi kan røpe at det blir et frodig program med både klassiske høydepunkter og populærmusikk. Samt en sving innom årets spesielle tema: fotballsanger.

Loreto Aramendi er internasjonalt prisbelønnet organist fra Santa María del Coro-basilikaen i San Sebastian, Spania. Marcus Berg fra Skudeneshavn gikk rett fra Musikkhøgskolen til jobben som assisterende domorganist i Oslo Domkirke. Nils Henrik Asheim er konserthusets faste organist. Mona B.Riise er kjent fra bl.a. NRK’s Lydverket og Stjernekamp, og som frilansjournalist i Los Angeles. Elg, frontfiguren fra Dance With a Stranger, er elsket av publikum for sin karakteristiske stemme og sterke innlevelse.

Folk reiser fra andre kanter av landet for å få med seg denne konserten – som mange omtaler som årets høydepunkt. Med sin fantasifulle regi og frodige musikkformidling har konserten blitt belønnet med terningkast seks i Stavanger Aftenblad.

Medvirkende:
Loreto Aramendi,
Marcus Berg,
Nils Henrik Asheim, orgel
Øyvind «ELG» Elgenes, gjesteartist
Mona B. Riise, konferansier
+ overraskelsesgjester
Stavanger Symfonikor, dir. Kateryna Ustyantseva

Gå ikke glipp av orgelets ønskekonsert!

Arrangør:
Stavanger konserthus