Operakafé: Knask eller knep med OperaVolume

lørdag 26. oktober 201926. okt 2019 14:00 Kjøp

Foajé
BILLETTER KR 150 (INKL. SERVICEAVGIFT)Vi fortsetter suksessen med operakonserter i foajéen, og byr denne høsten på tre ulike program, følgende lørdager: 5. oktober, 26. oktober og 7. desember. Kom og opplev de store klassiske ariene som bringer frem både latter og tårer – vi garanterer god stemning og flott musikk!

OperaVolume synger opera i en lett og morsom innpakning. Gruppen har siden 2012 servert «opera til folket» i Stavanger, til stor glede for mange. Kom og opplev de store klassiske ariene som bringer frem både latter og tårer. Vi garanterer god stemning og flott musikk – denne lørdagen med «Knask eller knep med OperaVolume» som tittel. Forvent vakre toner, og litt tull og tøys!

På programmet står utdrag fra mange av de mest kjente opera og operetter, og noen overraskelser!

Medvirkende:
Wibeke Wetaas, sopran
Kersti Ala-Murr, sopran
Nils Erik Steinsbø, baryton
Friedrike Wildschütz, klaver

Varighet: 1 time, inkludert pause.
Arrangør: Stavanger konserthus i samarbeid med Opera Rogaland.

Omvisning: Vi tilbyr også omvisning på konserthuset kl. 13.00, før operakafé kl. 14.00. Du vil få høre mer om konserthusets historie og drift, om akustikken og arkitekturen. Omvisningene går innom konsertsalene Fartein Valen og Zetlitz, og det som ellers er tilgjengelige områder – litt avhengig av hva som skjer på huset den enkelte dagen. Billetter til omvisningene kan kjøpes på www.stavanger-konserthus.no og gir også 10 % rabatt i vår gavebutikk samme dag.

Foaje Opera Operakafè