Ny Musikk presenterer: Ensemble neoN

onsdag 08. mars08. mar 20:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER 120.00 - 200.00 NOK (INKL. SERVICEAVGIFT)Ensemble neoN er en av de mest spennende konstellasjonene fra det yngre Oslo-baserte musikermiljøet.
Ensemblet ønsker å være med å definere begrepet "aktuell musikk" i et musikkliv der grenser stadig flyttes. Det innebærer et aktivt samarbeid på tvers av musikksjangere og kunstuttrykk.
I de siste åra har Ensemble neoN markert seg både nasjonalt og internasjonalt ved å gjeste festivaler som MATA (New York), Ultima (Oslo), Molde Jazzfestival, klub katarakt (Hamburg), Darmstadt Ferienkurse, Weimarer Frühlingstage, Only Connect (Oslo) og Oslo Kammermusikkfestival.
Platen The Forester, et samarbeid mellom Susanna Wallumrød og neoN, mottok i 2014 Spellemannpris i Åpen klasse. I 2016 kom neoN med egen CD, som The Guardian omtaler som "fun and multifarious".
Konserten blir en presentasjon av den nye CDens program, og består av musikk av Alvin Lucier, Oren Ambarchi & James Rushford, samt verker av ensemblets egne komponister Jan Martin Smørdal, Julian Skar og Kristine Tjøgersen.

Dirigent:
Magnus Loddgard

Medvirkende:
Karin Hellqvist, fiolin
Inga Byrkjeland, cello
Heloisa Amaral, piano
Silje Aker Johnsen, sopran
Ida Kristine Zimmermann Olsen, saksofon
Kristine Tjøgersen, klarinett
Yumi Murakami, fløyte
Solmund Nystabakk, gitar
Ane Marthe Sørlien Holen, slagverk
Jan Martin Smørdal, komponist
Julian Skar, komponist

Arrangør:
Ny Musikk
Nedre aldersgrense:
2 år