Nordic Tenors Viva La Musica

lørdag 09. mars 201909. mar 2019 19:00 Kjøp

Fartein Valen
BILLETTER KR 425 (INKL. SERVICEAVGIFT)Konserten «Viva la Musica» er en hyllest til musikken og vil gi publikum en kveld spekket med musikalske høydepunkter og humor.

Nordic Tenors sprudler av sang og musikkglede og erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til hits fra pop- og visesjangeren. Tårnarien, Nessun Dorma, Elvis og nyskrevet musikk er noen få eksempler på det du får høre.

Deres nydelige stemmer har gitt mange gåsehud og uforglemmelige øyeblikk. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer. Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlig humor som vil gi lattermusklene god trim. 

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.

Varighet: ca 1 time og 15 minutter, ingen pause
Arrangør: Atomic Soul AS

Klassisk Opera