Maj Britt Andersen og Lars Saabye Christensen Ensemble – Et stille sted

fredag 22. mars 201922. mar 2019 19:30 Kjøp
Avlyst

Zetlitz
BILLETTER KR 400 (INKL. SERVICEAVGIFT) «Maj Britt Andersen og Lars Saabye Christensen Ensemble – Et stille sted» er dessverre avlyst.
Kunder som har kjøpt billetter blir kontaktet, og får pengene igjen.

På vegne av artistene, og Stavanger konserthus, beklager vi dette.
Kontakt oss på telefon 51 53 70 00 (1) eller e-post billlett@stavanger-konserthus.no ved spørsmål.

***

«Et stille sted» er albumutgivelsen som sørger for mestermøtet mellom Maj Britt Andersen og Lars Saabye Christensen. Nå tar de prosjektet til scenen med et knippe utvalgte konserter på vårparten 2019.

Trond Brænne, Alf Prøysen og Lars Saabye Christensen. Maj Britt Andersen omgir seg ikke akkurat med middelmådigheter når det gjelder tekstforfattere. Sistemann ut, Lars Saabye Christensen, er stolt av å bli en del av denne rekka. – Jeg kjenner på et stort ansvar og på at det settes store krav, sier Saabye Christensen som er veldig begeistra over dette nye samarbeidet. Han har fulgt musikken til Maj Britt og komponist og arrangør Geir Holmsen gjennom mange år og opplevde de to som noe helt spesielt.

Gjennom sin presise, inn-til-beinet lyrikk der alt som er uvesentlig er hogd bort, har Saabye Christensen skapt et nytt univers som Andersen og Holmsen har tatt videre i et samarbeid og i en samforstand som har ført til akkurat – et eget avtrykk.

De som forventer sang på totning og med fokus på det yngre publikum, vil nok dessverre bli skuffet – arbeidet med «Et stille sted» har utgangspunkt i Saabye Christensens tekster, og resultatet er ei nydelig plate som er rettet mot voksne. Til våren drar de ut på veien med et ensemble av musikere.

Arrangør: Stavanger konserthus

Pop