MaiJazz 2019: Angelique Kidjo – Remain in Light

lørdag 11. mai 201911. mai 2019 20:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 400 - 470 (INKL. SERVICEAVGIFT)Tre ganger Grammy Award-vinner Angélique Kidjo er en av de største artistene i internasjonal musikk.

Med 13 album til hennes navn er merittlisten hennes mildt sagt imponerende. Som om det ikke er nok er hun også æresdoktor ved Yale-universitet, Unicef-ambassadør og en som sloss hardt for borgerrettigheter verden over.

Angelique går på tvers av sjangre og har samarbeidet med flere internasjonale orkestre, inkludert Bruckner Orchestra, The Royal Scottish National Orchestra og Philharmonie de Paris.

Da Angelique Kidjo flyktet fra Benin´s militærdiktatur i 1983 dro hun til Paris. Noe av den første hun lyttet til i Paris var Talking Head´s klassiske album «Remain in Light». Musikken fanget oppmerksomheten til en ung Kidjo, «Remain in Light» var nemlig et album som var sterkt påvirket av musikk fra Vest-Afrika.

Da Kidjo hørte albumet igjen flere år seinere utløste det ideen om en full dekonstruksjon av «Remain in Light». Med afrobeat-horn og slagverk, og nytolkning av tekstene, gir Grammyvinner Angelique Kidjo oss en fantastisk vri på dette klassiske albumet.

Maijazz er stolte av å ha denne flotte artisten på programmet i 2019.

Konserten spilles i Zetlitz, med stående publikum.

18 års aldersgrense
På dette arrangementet er det alkoholservering. Er du under 18 år finner du vergeskjema her.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no

Arrangør: MaiJazz

Jazz