Kristian Valen: Åsted Valen

fredag 20. mars 202020. mar 2020 19:00 Kjøp
lørdag 21. mars 202021. mar 2020 18:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 525 (INKL. SERVICEAVGIFT)16 år har gått siden Kristian Valen fikk sitt gjennombrudd som gjorde ham til Norges mest selgende komiker! 20. og 21. mars kommer han endelig “hjem” med sitt nye show, 10 år etter at han sist sto på scenen her i Stavanger!

Det blir som vanlig parodier på TV program/artister og kjendiser fra inn og utland i kjent Valen stil. Han har også fått med seg at TV2 har et program som heter “Åsted Norge” og at “Gutta på tur” i fjor var tilbake på skjermen! Her blir det parodier når Valen inviterer gjester/kjendiser som overhodet ikke passer inn som gjester når han tolker disse TV-suksessene. I “Åsted Valen” blir det et gjensyn med noen av Kristians mest populære karakterer.

“Åsted Valen” er hans første nye show siden 2012, da “Fra Hillevåg til Hollywood” hadde sin premiere. I hans nye show får publikum det som forventes av og med Kristian Valen, når han entrer scenen. Musikalske og verbale imitasjoner som både imponerer i sin likhet med “originalen” – og den humor som kjennetegnes fra Siddisen. Med Kristian på scenen får publikum et show som utfordrer lattermusklene – igjen og igjen!

Varighet: ca. 1 time og 20 minutter, ingen pause.
Arrangør: Deepwater Records & Entertainment AS

Standup