Julevorspiel – Swinging Christmas

onsdag 04. desember 201904. des 2019 19:00 Kjøp

Zetlitz med bord
BILLETTER KR 350 - 550 (INKL. SERVICEAVGIFT)Gjør deg klar for en juleopplevelse uten like, når Sjøforsvarets musikkorps med solister kommer til konserthuset i desember!

Siden 2011 har Sjøforsvarets musikkorps invitert til konsert som en svingende musikalsk innledning til julen. I desember får vi igjen besøk av hele korpset, sammen med solistene Julie Dahle Aagård og Knut Anders Sørum. Gled deg til norsk og internasjonal julemusikk og gode, kjente og fengende låter som gir fart, energi og inspirasjon til juleforberedelsene.

Sjøforsvarets musikkorps er et helprofesjonelt orkester, med en rekke kritikerroste plateinspillinger, festivalopptredener, urfremføringer og ikke minst kåringen, Årets Utøver av Norsk Komponistforening i 2008 på merittlisten.

Frank Brodahl fra Sandnes er blant Norges mest etterspurte orkesterledere og en av Europas mest ettertraktede trompetister. Han er fast ansatt i Det norske blåseensemble, og driver sine egne band Trumpet Jungle og Norske Store Orkester for jazz med Anders Eriksson. I tillegg til oppdrag som kapellmester på en rekke tv-show, forestillinger og turnéer.

Julie Dahle Aagård kommer fra Flatanger i Trøndelag. I norsk musikkmiljø er hun som veteran å regne med utallige opptredener med våre fremste musikere og orkestre bak seg. Bred dialekt, humor og improvisasjon er hennes varemerke.

Knut Anders Sørum er stemmen fra Toten. I over 20 år har totningen levert sterke tolkninger av andres låter, komponert egen musikk og blant annet innført sjangeren Soul på Totning. Seier i Stjernekamp 2016, supportjobb for Stevie Wonder og et utall jobber landet rundt hvert år! Sørum har en fantastisk stemme, og alltid noe å fortelle.

På denne konserten tilbyr vi både plasser rundt bord på flatt gulv, og vanlige plasser i amfi.

Varighet: Ca. 1 time og 30 minutter, uten pause.
Arrangør: Sjøforsvarets musikkorps (SFMK)

Julekonserter Student