Gabrielle

lørdag 16. november 201916. nov 2019 21:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR 375 (INKL. SERVICEAVGIFT)Endelig tilbake – lørdag 16. november blir det fest med Gabrielle i Zetlitz!

Siden Gabrielle for alvor slo gjennom med debutsingelen «Ring meg» i 2011, har hun etablert seg som en av de aller fremste artistene på den norske musikkscenen. Med låter som «Fem fine frøkner», «Mer», «September», «Mellom skyene» og «Eg lover», har hun preget hitlister og radiobølger. Hun har dessuten markert seg som en enestående liveartist og spilt for fulle hus og på de største festivalscenene landet over.

Det siste halve året har hun jobbet intensivt i studio med et nytt og ambisiøst prosjekt, som hun gleder seg til å dele med publikum. Til høsten tar hun endelig med seg helt nytt materiale og legger ut på veien igjen. Gå ikke glipp av konserten i Zetlitz lørdag 16. november!

«Gabrielle har bevist en gang for alle at hun er i verdensklasse, og denne konserten vil garantert gå ned i historiebøkene som en av de råeste, mest energiske og vakreste.» NRK P3 om konserten på Øyafestivalen 2017, 6/6

– Her er ikke et kjedelig øyeblikk, ikke et dødpunkt (BT)

– Det går ikke an å stå stille når Gabrielle er i huset (Dagbladet)

Konserten spilles med stående publikum.

18-års aldersgrense
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema medtas på konserten.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no

Arrangør: Stavanger konserthus

Pop