Brit Floyd – 40 years of The Wall

fredag 04. oktober 201904. okt 2019 19:30 Kjøp
Få billetter

Zetlitz
BILLETTER KR 570 - 620 (INKL. SERVICEAVGIFT)Brit Floyd – The Worlds Greatest Pink Floyd-tribute show – returnerer i 2019 med sin mest ambisiøse og største produksjon til nå: et helt spesielt 40-årsjubileum av Pink Floyds ikoniske «The Wall».

Platen ble utgitt i november 1979 og var et semi-selvbiografisk konseptalbum signert Pink Floyd-grunnleggeren Roger Waters. The Wall er et av de mestselgende album gjennom tidene, og et stort øyeblikk i rockemusikkhistorien.

I tillegg til å fremføre høydepunkter fra The Wall, vil den nye Brit Floyd-produksjonen inneholde sanger fra Pink Floyds klassiske album The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, Division Bell og mye mer.

Showene til Brit Floyd har nærmest blitt et fenomen, og ansees som verdens beste Pink Floyd tribute show. Brit Floyd signerer med en lyd-, lys- og videoopplevelse så spektakulær at det ville gitt legendene i Pink Floyd bakoversveis. Det betyr blant annet sirkelskjermer, storslått lysdesign, laser og flust av teatralske elementer i en respektfull gjengivelse.

En forestilling med Brit Floyd er så tett opp til originalen som det er mulig å komme.

Arrangør: Stavanger konserthus i samarbeid med Live Nation

Pop Rock