Bobler med Dora og Bjørg Thorhallsdottir & Cecilia Vennersten

fredag 25. oktober 201925. okt 2019 19:00 Kjøp

Kuppelhallen
BILLETTER KR 450 (INKL. SERVICEAVGIFT)Velkommen til «Bobler» med Dora og Bjørg Thorhallsdottir & Cecilia Vennersten!

Bobler-show er noe helt utenom det vanlige. Det er en blanding av foredrag om hvordan få det bedre og hvordan øke egenkjærligheten. Det er historier, det er nydelige sanger med Cecilia Vennersten, som også byr på seg selv og sine dyrkjøpte erfaringer. Og det er standup om det å bli eldre; de komiske sidene ved å begynne å dra på åra.- Vi lover at du kommer til å bli rørt og inspirert. Du kommer til å le og i tillegg få med deg noen verktøy når livet kjennes ganske trått. I det hele tatt er dette en god blanding av gullkorn og tøys, en skikkelig feelgood kveld, sier damene selv.

Dora Thorhallsdottir (45)
EQ-terapeut og grunnlegger av EQ Institute. I tillegg til at hun er foredragsholder og standupkomiker. To barn på 13 og 11.

Bjørg Thorhallsdottir (44)
Kunstner, gründer og skaperen av Hjertefred. Skrevet flere bøker, selger svært mange bilder og har stort sett ca hundre prosjekter på gang. En sønn på 16.

Cecilia Vennersten (49)
Svensk sanger som slo gjennom med «Det vackraste» i 1995. Har siden da sunget over hele verden, mye i Norge også. Har to sønner på 12 og 17 år.

Det blir salg av den nye boken «Hverdagsbobler» signert og til redusert pris etter showet.

Varighet: 1 time 50 min inkl pause
Arrangør: EQ Institute AS

Andre Pop