Barnas konserthus: Lulla – babydans med dybwikdans

søndag 05. mai 201905. mai 2019 13:00 Kjøp
søndag 05. mai 201905. mai 2019 14:00 Kjøp
søndag 05. mai 201905. mai 2019 15:00 Kjøp
søndag 05. mai 201905. mai 2019 16:00 Kjøp

Zetlitz
BILLETTER KR - 195 (INKL. SERVICEAVGIFT)Lulla formidler en verden av sang, bevegelse og musikk, hvor vuggesanger oppstår både i ny og tradisjonell form.

Et musisk møte som åpner for deltakelse fra barn og voksne, på deres egne premisser. Lulla forteller ikke en konkret historie; med utgangspunkt i vuggesanger inviteres det til kroppslige interaksjoner og musikalsk samspill der nærvær, lytting og lek er sentralt. Lulla utforsker et uttrykk som oppstår i sin helhet i scenerommet hvor kunstnerne, barna og de voksne utgjør den kunstneriske og sosiale helheten. Både lyd og bevegelse bærer preg av en åpen og inviterende form, hvor målet er å oppnå dialog og samspill med barna.

Stavangerbaserte dybwikdans har de siste årene produsert scenekunst for de aller yngste. Forestillingene er vist nasjonalt og internasjonalt. De besøkte Dansens Hus i 2015 med installasjonen Toddlernes rom. dybwikdans ønsker i sine forestillinger å skape nære møter mellom utøvere og de besøkende, hvor interaksjon og deltakelse er med på å prege forestillingene.

Lulla hadde urpremiere på Dansens Hus høsten 2017, og var første forestilling i Dansens Hus sitt prosjekt STOR kunst for små barn, som er kommet i stand med generøst støtte fra Sparebankstifltelsen DNB.

«Annerledes og magisk»
– Periskop, tverrfaglig tidsskrift om kunst for barn og unge.

Medvirkende:
Siri Dybwik, iscenesetter
Nils Christian Fossdal, komponist
Kit Bjørn Petersen, scenograf
Gerd Elin Aase, utøver
Nils Christian Fossdal, utøver
Andreas Utnem, studiomusiker
Bergmund Waal Skaslien, studiomusiker
Britt Stigen Martinsen, søm
Kari Helene Gryte, søm
Karl Oskar Sørdal, designer/tekniker
Thomas Cabaniss, faglig veileder
 
Aldersgrense:
For barn mellom 0-18 måneder.

Varighet:
Ca. 40 minutter (20 min. forestilling og 20 min. leketid)

Samprodusent:
Dansens Hus

Regional produsent:
RAS

Støttet av Sparebankstiftelsen DNB, Stavanger kommune, Sandnes kommune, Sola kommune, Rogaland fylkeskommune, RAS, Universitetet i Stavanger og Fond for lyd og bilde.

Arrangør:
Stavanger konserthus

Barn barnas konserthus