An American Holiday with Adam Douglas

torsdag 28. november 201928. nov 2019 20:00 Kjøp
Få billetter

Kuppelhallen
BILLETTER KR 525 (INKL. SERVICEAVGIFT)Adam Douglas inviterer til en storslått julekonsert med et amerikansk fokus. Det blir litt unorsk, samtidig som den gode varme julestemningen opprettholdes. Med seg har han med både eget band, og koret Traces. Det blir klassiske julelåter, nye versjoner av gamle hits og noen originallåter. Gled deg til magisk stemning i Kuppelhallen!

Den kritikerroste publikumssuksessen «An American Holiday with Adam Douglas» har gått for fulle hus to julesesonger på rad, og blitt til et livealbum som har fått glimrende anmeldelser. Turneen ble til etter at Adam hadde en drøm om å kunne presentere ekte Amerikansk julemusikk for det norske folk, og har samlet sammen låter som for han symboliserer julen og denne flotte tiden.
Til årets utgave av «An American Holiday» får et av Norges beste liveband forsterkninger fra Traces Gospel Choir. Til sammen vil det være 12 musikere på scenen. Adam Douglas har på få år markert seg som er av Norges mest hardtarbeidende artister, med sin store stemme og delikate gitarspill.

The American Holiday band:
Adam Douglas, gitar og vokal
Jørgen Kasbo, gitar
Thor Erik Fjellvang, keys
Iver Olav Erstad, keys
Lars Erik Dahle, bass
Ruben Dalen, trommer

Traces Gospel Choir
Traces Gospel Choir består av kvinnelige sangere med ulik musikalske bakgrunn og røtter. Sammen gjør de gospel, og positiv verdslig musikk i Norge og resten av verden. På årets juleturné vil seks av korets medlemmer være med på Adam Douglas juleturné.

Arrangør: Stavanger konserthus

Julekonserter Pop